BEST GUNS

Nyt website/webshop, indhold og markedsføring

<

Tilbage til oversigt

BEST GUNS

Jagtvåben i højeste kvalitet

BEST GUNS sælger klassiske jagtvåben af høj kvalitet til private. Handel med de fine våben er forgået ved auktioner i Danmark og England, men firmaet ønsker at udvide salg direkte til private samlere- og jagt entusiaster.

Behandling af patient
Best Guns
Best Guns

Opgaven

Nyt website/webshop, produktoptagelser, grafik og markedsføring

BEST GUNS har baseret forretningen på handel ved større våben­auktioner, hvor kunden fortrins­vis har været etablerede våben­handlere og jagt­butikker. BEST GUNS ønsker at udvide kendskabet til deres våben blandt Danske våbensamlere og entusiaster, og vil derfor åbne op for direkte salg på 400-500 varenumre. De kostbare, og ofte sjældne jagt­våben er inddelt i en række kategorier, her i blandt jagt­rifler, hagl­bøsser og par­bøsser og skal frem­vises med flotte billeder der tydeligt viser de mange detal­jer som graveringer, skæftetræ, bundstykker og aftrækkersystemer. De flotte jagtvåben skal præ­sen­teres tydeligt fra en række vinkler, så det enkelte våbens detaljer frem­står tydeligt og flot. Udover web­shoppen skal web­sitet også indeholde en blog med infor­mationer om kalibre, sjældne jagtvåben, og jagthistorier.

Løsning

Ny digital platform, professionelle produktbilleder og markedsføringskampagne

CreateLab har i tæt samarbejde med BEST GUNS, udviklet bestguns.dk med tilhørende webshop og blog. Webshoppen er udviklet så de flotte jagtvåben vises med alle deres unike detaljer, og et kompleks tag-system sikrer nem søgning blandt de mange våben.

Indhold:
For at efterleve de høje sikkerhedskrav til håndtering af de flotte rifler og haglbøsser, etablerede CreateLab et fotostudie i den sikrede våbenhal, og lavede alle fotooptagelser i tæt samarbejde med BEST GUNS våbenansvarlige. Andre billeder til bannere og artikler er taget af CreateLab i Skotland.

Markedsføring:
CreateLab hjælper Best Guns med markedsføring af deres unike våben, både digitalt og via annoncer i udvalgte jagtmedier.

Best Guns

Må vi
hjælpe dig

med din markedsføring?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spændende projekt. Skriv en kort besked med dine kontaktinfo her. Så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig om muligheder og priser.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.