<

Tilbage til oversigt

Grundejer­foreningen Buske

Bo i smukke omgivelser, op til nationalparken

Grundejerforeningen Buske Nord & Syd er en ung og hurtig voksende grundejerforening i Lejre kommune. Foreningen blev stiftet i 2014 og har i dag tæt på 100 medlemmer.

Behandling af patient

Opgaven

Hjemmeside, grafik, stillbilleder og virtuelle tours

Som en ung forening i kraftig vækst, har Grundejerforeningen Buske Nord & Syd en stigende mængde af informationer og dokumenter der skal være tilgængelige for deres medlemmer. Foreningen havde et ønske om at udvikle en sikker medlemsplatform hvor foreningens nyheder, love, regler, dokumenter, lokalplaner og kort kunne samles, og hvor bestyrelsen havde mulighed for at fortælle historien om foreningen og det flotte og historiske område.

Løsning

Medlems-hjemmeside med ekstra funktionalitet

CreateLab har i samarbejde med Grundejerforeningen Buske Nord & Syds bestyrelse, udviklet en ny flot medlemsplatform til foreningen. Hjemmesiden er udviklet så bestyrelsen sikkert og nemt kan styre adgangen til siden der kun er for grundejere. For at gøre det nemt og overskuelig for medlemmerne, har vi på hjemmesiden opbygget et dokument-modul, hvor bestyrelsen kan gemme alle vigtige dokumenter i kategorier, understøttet af en brugervenlig søgefunktion.

Vi har sideløbende med medlemsplatformen, taget billeder til projektet, og opbygget flere virtuelle tours til hjemmesiden, så nye medlemmer hurtigt kan få et overblik over foreningen og området.

Må vi
hjælpe dig

med din markedsføring?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spændende projekt. Skriv en kort besked med dine kontaktinfo her. Så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig om muligheder og priser.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.