Professionelle
billeder

styrker dit brand og øger dit salg

Visuelle indtryk er vigtige for os mennesker. Billeder fanger fantasien og hjælper os med at forstå en kontekst uden at skulle læse lange tekster. Billeder skaber også en emotionel relation til din virksomhed og produkter, og viser besøgende på din hjemmeside, hvem de handler med. På trods af dette fravælger mange at bruge penge på en professionel fotograf, når de opbygger deres visuelle identitet.

Men det er vigtigt at huske på at dine billeder repræsenterer dit brand. Upersonlige billeder fundet på Google og billeder knipset med mobilen, kan give dine besøgende et ringe- og måske dårligt indtryk af din virksomhed og dens produkter.

Uanset din målgruppe og branche, vil din virksomhed have stor gavn af at bruge professionelle billeder i markedsføringen. Gode billeder er et vigtigt element, der  bidrager til din generelle branding og succes. Når det kommer til værdifulde investeringer i din virksomhed, bør professionelle billeder være øverst på din liste.

Billede af elektriker hos Bane Danmark

Foto &
video

er en del af vores DNA

Når du arbejder sammen med CreateLab, er dit brand i centrum, uanset om vi hjælper med at udvikle din hjemmeside eller andre dele af din markedsføring.

Hos CreateLab hjælper vi vores kunder med at udvikle en professionel og sælgende markedsføringsplatform, der bidrager med øget salg og styrker virksomhedens brand. Vi elsker at tage flotte billeder der sælger din virksomhed og produkter overfor kunden. Skal du bruge professionel video til hjemmesiden eller din markedsføring på sociale medier, er vi også den helt rigtige partner for dig.

På denne side kan du læse mere om de forskellige muligheder vi tilbyder. Ring til os og lad os tage en uforpligtende snak om din markedsføring.

og hør om de mange muligheder

Kommuniker
effektivt

med professionelle billeder og video

Billeder siger mere end tusind ord. Gode billeder for­tæller en historie og er med til at definere og skabe dit brand. Når du vælger os til at hjælpe dig med udvik­ling af din hjemme­side og markeds­føring, får du en sam­arbejds­partner der har fokus på at skabe en sammen­hængende og profes­sionel kommu­nikation.

Vi tilbyder en attraktiv foto­pakke som en del af vores tjenester, fordi vi ved, hvor afgørende profes­sionelle billeder er for din markeds­føring.

360 graders billeder

Virtuel
rundvisning

som at være der selv

Virtuelle rundvisninger giver dine besøgende mulighed for at træde ind i din virksomhed, direkte via deres mobil, tablet eller computer. En virtuel rundvisning gør din hjemmeside mere spændende, og hjælper med at præsentere din produkter og services på en ny og anderledes måde. Den kan have flere forskellige scener der kan beriges med ikoner, tekster og video.

Skal vi udvikle din virtuelle rundvisning? Vi tager alle 360-graders optagelser fra luften og jorden med professionelt udstyr, der sikre den højeste kvalitet. Vi udvikler rundvisningen, så din virksomhed og dine produkter præsenteres på en ny og spændende måde.

Kartago Capital

360 graders rundvisning Roskildevej 323

Roskildevej 323D

LEOS Legeland

360 graders rundvisning Industribuen 5E

Leos legeland

GF Buske 

360 graders rundvisning forening Hvalsø

Grundejerforeningen Buske

Fodterapi

360º Virtual tour klinik Niels Juelsgade 6, 4600 Køge

360 graders virtuel rundvisning

Animation

effektiv formidling af fakta

Animationer skaber liv på din hjemmeside og i dine marketingkampagner. En animation kan hjælpe med at forklare noget svært, så det bliver nemt at forstå. Når du bruger animationer i din markedsføring, er det med til at adskille dig fra konkurrenterne. Animationer kan skabe øget engagement i dine kampagner og styrke din brandværdi.

Som noget nyt, laver CreateLab også animationer i SVG-formatet. Dette giver en masse fordele på din hjemmeside.

og hør mere om alle mulighederne

Motion
graphics

Vi skaber spændende indhold, der formidler dit budskab tydeligt og effektivt

Har du brug for flere visninger på dine Facebook og Instagram kampagner, og savner du en ny og mere spændende måde at præsentere dine produkter på?

Hos CreateLab kan vi hjælpe dig med at skabe nyt spændende indhold, der får dit budskab tydeligt ud, og sætter gang i dit salg.

Ring og lade os tage en helt uforpligtende snak om alle de spændende muligheder. Vi vil elske at arbejde sammen med dig.

og hør mere om alle mulighederne