Kunde

Kartago Capital A/S er et selskab i Kartago-Gruppen, der siden 1988 har været en af Danmarks største aktører inden for ejendoms­inves­teringer. Kartago Capital A/S formidler og udbyder investerings­projekter med danske og udenlandske ejendomme. Investeringerne foretages både for privatpersoner og virksomheder, der ønsker at investere i fast ejendom som alternativ til andre opsparings- og investeringsformer.
Kartago Capital

Opgaven

Stillbilleder og virtuelle tours

Kartago Capital fokuserer primært på butiksejendomme med udviklings- og værdipotentiale og med den bedste beliggenhed indenfor det pågældende segment. Kartago Capital ønsker at udvikle markedsføring der viser deres ejendomme på en professionel og anderledes måde, med fokus på investeringsejendommes strategisk gode placeringer.

Løsning

Virtuelle tours skaber det nødvendige overblik

I tæt samarbejde med CoolGray skaber CreateLab både billeder og virtuelle tours af Kartago Capitals ejendomme fra både jord og luft. For at vise ejendommenes strategiske gode placeringer, udføre vi professionelle droneoptagelser og udvikler vi virtuelle tours, der giver interesserede mulighed for at bevæge sig i området omkring de omtalte ejendomme. De virtuelle tours skaber interesse på de digitale prospekter og skaber en anderledes og interessant oplevelse på Kartago Capitals website.

Må vi
hjælpe dig

med din markedsføring?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spæn­dende projekt. Skriv en kort besked med dine kontak­tinfo her. Så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til at tage en ufor­plig­tende snak med dig om mulig­heder og priser.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.