BEST GUNS

Nyt website/webshop, indhold og markedsføring

BEST GUNS

Jagtvåben i højeste kvalitet

BEST GUNS sælger klassiske jagtvåben af høj kvalitet til private. Handel med de fine våben er forgået ved auktioner i Danmark og England, men firmaet ønsker at udvide salg direkte til private samlere- og jagt entusiaster.

Behandling af patient
Best Guns
Best Guns

Opgaven

Nyt website/webshop, produktoptagelser, grafik og markedsføring

BEST GUNS har baseret forretningen på handel ved større våben­auktioner, hvor kunden fortrins­vis har været etablerede våben­handlere og jagt­butikker. BEST GUNS ønsker at udvide kendskabet til deres våben blandt Danske våbensamlere og entusiaster, og vil derfor åbne op for direkte salg på 400-500 varenumre. De kostbare, og ofte sjældne jagt­våben er inddelt i en række kategorier, her i blandt jagt­rifler, hagl­bøsser og par­bøsser og skal frem­vises med flotte billeder der tydeligt viser de mange detal­jer som graveringer, skæftetræ, bundstykker og aftrækkersystemer.

De flotte jagtvåben skal præ­sen­teres tydeligt fra en række vinkler, så det enkelte våbens detaljer frem­står tydeligt og flot. Udover web­shoppen skal web­sitet også indeholde en blog med infor­mationer om kalibre, sjældne jagtvåben, og jagthistorier.

Løsning

Ny digital platform, profes­sionelle produkt­billeder og markeds­førings­kampagne

CreateLab har i tæt samarbejde med BEST GUNS, udviklet bestguns.dk med tilhørende webshop og blog. Webshoppen er udviklet så de flotte jagtvåben vises med alle deres unike detaljer, og et kompleks tag-system sikrer nem søgning blandt de mange våben.

Indhold:
For at efterleve de høje sikkerhedskrav til håndtering af de flotte rifler og haglbøsser, etablerede CreateLab et fotostudie i den sikrede våbenhal, og lavede alle fotooptagelser i tæt samarbejde med BEST GUNS våbenansvarlige. Andre billeder til bannere og artikler er taget af CreateLab i Skotland.

Markedsføring:
CreateLab hjælper Best Guns med markedsføring af deres unike våben, både digitalt og via annoncer i udvalgte jagtmedier.

Best Guns

Mangler du
et skarpt tilbud

på markedsføring, hjemmeside og indhold?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spæn­dende projekt. Skriv en kort besked med dine kontakt­info her, så ringer vi dig op når det passer dig. Vi glæder os til at tage en ufor­pligtende snak med dig om din markedsføring.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.