ONLINE MARKETING KONSULENT

Få marketing hjælp-
og rådgivning

der sætter gang i din forretning

Hvad er online markedsføring? Marketing- eller markedsføring er en betegnelse for alle de aktiviteter, du foretager dig for at fremme salg af dine pro­dukter og- eller service­ydelser i din virksomhed. I dag er en stor del af marketing indsatsen for en virksomhed rettet mod aktiviteter på internettet. Det kan være svært at sætte sig ind i de mange kom­plekse mar­ke­ting­discipliner når man samtidig skal have fokus på at vedligeholde sin forretning. Mange vælger at kigge mod Facebook, Instagram og Google Ads, hvor det er relativt nemt at få sit budskab ud. Men bruges disse markedsføringskanaler som de eneste kommunikationskanaler, kan du ende med at skulle bruge rigtig mange penge på at tiltrække nye kunder.

Som online marketing konsulent for din virksomhed kan vi hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger, så din marketing investering bliver en god forretning. Vi hjælper dig med at optimere dine kommunikationskanaler og indhold, så de fungere optimalt sammen og sørger for at din annoncering er professionel og resultatskabende.

CreateLab er et lille bureau med fokus på små og nyopstartede virksomheder. Vores marketing konsulent pris er blandt de billigste i markedet og du kan få vores hjælp i små bidder, der hvor det giver bedst mening først.

Selvom du ønsker at starte forsigtigt ud, er det vigtigt at du tager de rigtige beslutninger, så du får mest ud af din investering. Ring og lad os tage en uforpligtende snak om din markedsføring.

Vi hjælper dig godt i gang med din forretning

Marketing
strategien

får dig sikkert i havn

Hvor finder du dine kunder, hvordan får du dem i tale, og hvordan markeds­føre du bedst dine produkter overfor målgruppen? Dette er bare nogle af mange vig­tige spørgs­mål der skal tages stilling til i en marketing­strategi. Din marketing­strategi er fyrtårnet der skal vise dig vejen til dine mål.

CreateLab har stor erfaring indenfor online markedsføring, og vi kan som din online marketing konsulent hjælpe dig med at tage de rigtige beslutninger, så du får udviklet en holdbar og resultatkabende  marketingstrategi. Det lyder dyrt, men det behøver det absolut ikke at være. Ring og lad os tage et uforpligtende møde, så vi kan gennemgå dine ønsker og mål sammen.

Online marketing konsulent

Din hjemmeside er
en vigtig del af din markedsføring

Derfor skal den udvikles med omtanke

Tager du din markedsføring seriøst, er en professionel hjemmeside med et gennemtænkt hjemmesidedesign en del af din strategi. Din hjemmeside kan udvikles til et effektivt værktøj som tiltrækker besøgende og konvertere dem til kunder i din forretning.

Vi hjælper dig med at udvikle en hjemmeside der kan binde din markedsføring sammen og skaffe dig den nødvendige eksponering. Professionelt mobilvenligt hjemmesidedesign, SEO, kampagnesider, A-B tests, pixels, tracking og måling er bare nogle af de mange muligheder vi kan hjælpe med.

CreateLab er et lille bureau med stor digital knowhow. Som online marketing konsulent for din virksomhed, kan vi hjælpe dig med at komme rigtigt fra start så din virksomhed kan vækste. Vi har det nødvendige overblik der sikre at din nye hjemmeside bliver en resultatskabende del af din nye marketingstrategi.

Du kan læse mere om marketing og hjemmesider her på denne side, og på siden hjemmesider. Du kan også finde meget mere information om emnet i vores blog.

og hør mere om alle mulighederne

SEO

Hvorfor søgemaskineoptimering?

SEO er en forkortelse for Search Engine Opti­mization, og betyder søge­maskine­optimering. SEO består bl.a. af en række tekniske opti­meringer af dit indhold og hjemme­sidekode, men også grundigt arbejde med dit hjemme­sidedesign og med dine tekster, samt billede, grafik og video­indhold. En af de vigtigste parametre i SEO er løbende at skabe relevant og spæn­dende indhold. En blog på din hjemme­side kan derfor være en vigtig tilføjelse der på sigt kan flytte dig foran de nærmeste konkur­renter.

SEO optimering hvordan?

Hos CreateLab starter SEO arbejdet når plan­lægningen af din nye hjemme­side går i gang. Vi udarbejder søgeords- og konkurrent­analyser der sammen danner et vigtigt grundlag for valg og opbygning af sider og indhold. Du får vej­ledning i at skrive opti­merede tekster, og vi rådgiver dig om vigtige fokus­områder og funk­tionalitet der kan forbedre din placering i søge­resultaterne.

Vi opbygger din hjemme­side så den overholder Googles store regelsæt, og når dit indhold er tilføjet, beriger vi sider og elementer med vigtige metadata. Når hjemmesiden er klar til at gå i luften, installere vi de rigtige sikkerhedscertifikater, og sikre vi at din hjemmeside registreres hos Google.

Besægstal

Analyse
og optimering

Brug tallene til at nå dine mål

Når du skal udvikle og optimere din markedsføring, er det vigtigt at du sætter nogle klare mål. Hvad vil du opnå og hvordan vil du nå derhen? En af de helt store fordele ved online markedsføring er at du kan indsamle nøjagtig data på de aktiviteter du sætter i gang. Den opsamlede data kan vise dig hvad du skal fokusere på og hvordan du skal justere dine aktiviteter, så din markedsføring giver det optimale afkast.

Med en CreateLab online marketing konsulent ved din side, får du sat Google Analytics rigtigt op så du kan måle på din hjemmesides ydeevne, og på dine opsatte mål. I administrator panelet på din hjemmeside, giver vi dig det nødvendige overblik, og i samarbejde med dig, opbygger vi de nødvendige rapporter, så du får nem adgang til dine marketingdata.

og hør mere om mulighederne

Få hjælp til Facebook annoncering

Hjælp til Facebook
annoncering

få optimalt udbytte af din investering

Facebook er ikke til at komme uden­om når det gælder din markeds­føring. Med en Facebook virk­som­heds­profil får du mulighed for at kom­mu­nikere direkte med din mål­gruppe. Du får ad­gang til en lang række avan­cerede værk­tøjer der bl.a. hjælper dig med at finde kun­der, præ­sen­tere dine pro­dukter og ser­vices, og lø­bende måle og jus­tere din annon­cering.

Få hjælp til din Facebook annoncering hos CreateLab. Vi har stor erfaring i at bruge Face­book som et effek­tivt mar­keds­førings­værktøj. Vi binder din annoncering tæt sam­men med dine andre mar­keting­aktiviteter og udvikler effektiv og resultatskabende indhold, så du får det opti­male ud af din inves­tering i nye kunder. Kon­takt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at komme rigtigt i gang med din Facebook annoncering.

Få hjælp til Google Ads annoncering

Google Ads

Opsætning og løbende optimering gør hele forskellen

Google tilbyder forskellige muligheder for annoncering på deres platforme. Search er den mest populære og giver dig mulighed for at få vist dit hjemmeside link sammen med en kort tekst øverst eller nederst på første side i en Google søgning. Når en bruger klikker på dit annoncelink, betaler du et beløb. Prisen for at sende en bruger videre til dit website, afhænger af hvor stor konkurrencen er på de søgeord du ønsker at konkurrere på. Denne type annoncering går under forkortelsen PPC (pay per click).

Har du ikke prøvet Google Search annoncering før, så sæt dig rigtig godt ind i værktøjer og metoder før du går i gang. Vil du gerne udnytte denne spændende mulighed til at skaffe flere kunder, men ikke har den nødvendige tid til at sætte dig ind i metoden, så kan vi hjælpe dig.

Mangler du
et skarpt tilbud

på markedsføring, hjemmeside og indhold?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spæn­dende projekt. Skriv en kort besked med dine kontakt­info her, så ringer vi dig op når det passer dig. Vi glæder os til at tage en ufor­pligtende snak med dig om din markedsføring.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.