BILLEDER
OG VIDEO
fortæller din virksomheds historie og skaber forbindelsen til nye kunder

BILLEDER
OG VIDEO
fortæller din virksomheds historie og skaber forbindelsen til nye kunder

Billeder og video
til hjemmeside-
og markedsføring

Styrk dit brand og dit salg med professionelt indhold

 

Hvorfor er professionelle billeder til din hjemmeside og til din markedsføring vigtige? Visuelle indtryk betyder meget for os mennesker. Billeder fanger fantasien og hjælper os med at forstå en kontekst uden at skulle læse lange tekster. Billeder skaber også en emotionel relation til din virksomhed og produkter, og viser besøgende på din hjemmeside, hvem de handler med. På trods af dette fravælger mange at bruge penge på en professionel fotograf, når de opbygger deres visuelle identitet.

Men det er vigtigt at huske på at dine billeder repræsenterer dit brand. Upersonlige billeder fundet på Google og billeder knipset med mobilen, kan give dine besøgende et ringe- og måske dårligt indtryk af din virksomhed og dens produkter.

Uanset din målgruppe og branche, vil din virksomhed have stor gavn af at bruge professionelle billeder til hjemmeside og markedsføring. Gode billeder er et vigtigt element, der  bidrager til din generelle branding og succes. Når det kommer til værdifulde investeringer i din virksomhed, bør professionelle billeder være øverst på din liste.

Har du brug for en professionel fotograf i København, Roskilde, Ringsted, Køge, eller et andet sted på Sjælland, så kan CreateLab hjælpe dig og din virksomhed med at skabe flotte professionel billeder og video til jeres hjemmeside og markedsføring.

Video produktion

er en del af CreateLabs DNA

Når du arbejder sammen med CreateLab, er dit brand i centrum, uanset om vi hjælper med at udvikle din hjemmeside eller andre dele af din markedsføring.

Hos CreateLab hjælper vi vores kunder med at udvikle en profes­sionel og sæl­gende markeds­førings­plat­form, der bidrager med øget salg og styrker virk­som­hedens brand. Vi elsker at lave flotte videoer der sælger din virksomhed og produkter overfor kunden. Skal du bruge profes­sionel video produktion til indhold på hjemme­siden eller i din markeds­føring på sociale medier, er vi den helt rigtige partner for dig.

Brug video som et effektivt medie i din kommunikation på hjemmeside og på sociale medier. Professionel video på din hjemmeside kan skabe større interesse for dine produkter, da du gennem en god formidling kan komme nemmere i dybden med kvalitet, fordele og værdi. Video på hjemmesiden kan også sikre at de besøgende bliver længere og får en bedre fornemmelse af din virksomhed og produkter. Det skaber øget salg.

Video kan også kombineres med 360 graders billeder hvor der kan skabes en spændende rundvisning i din butik eller af dine produkter. Du kan læse mere om virtual tours eller 360 graders oplevelser i næste afsnit.

og hør om de mange muligheder

Kommuniker
effektivt

med professionelle billeder og video

Billeder siger mere end tusind ord. Professionelle billeder og video for­tæller en historie og er med til at definere og skabe dit brand og gøre din hjemmeside spændende. Når du vælger os til at hjælpe dig med udvik­ling af din hjemme­side og markeds­føring, får du en sam­arbejds­partner der har fokus på at skabe en sammen­hængende og profes­sionel kommu­nikation. Vi tilbyder en attraktiv foto­pakke som en del af vores tjenester, fordi vi ved, hvor afgørende profes­sionelle billeder er for din mar­keds­­føring.

360 graders billeder

360 graders billeder

som at være der selv

Virtuelle tours (virtuelle rundvisninger) eller 360 graders billeder giver dine besøgende mulighed for at træde ind i din virksomhed, direkte via deres mobil, tablet eller computer. En virtuel tour gør din hjemmeside mere spændende, og hjælper med at præsentere din produkter og services på en ny og anderledes måde. Den kan have flere forskellige scener der kan beriges med ikoner, tekster og video.

Skal vi udvikle din virtuelle tour eller 360 graders billede? Vi tager alle 360-graders optagelser fra luften og jorden med professionelt udstyr, der sikre den højeste kvalitet og flottese scener. Vi udvikler rundvisningen, så din virksomhed og dine produkter præsenteres på en helt ny og spændende måde der kan løfte og forbedre din hjemmeside og den tid de besøgende bliver hos dig for at høre om din virksomhed og dine produkter.

Copenhagen Light Festival

Kartago Capital

Roskildevej 323

Roskildevej 323D

Ådalen

Kyndeløse

Leos legeland

GF Buske 

Grundejerforening Hvalsø

Grundejerforeningen Buske

LC Fodterapi

Statsautoriseret fodterapi

360 graders virtuel rundvisning

Animation

effektiv formidling af fakta

Animationer skaber liv på din hjemmeside og i dine marketing­kam­pagner. En animation kan hjælpe med at forklare noget svært, så det bliver nemt at forstå. Når du bruger animationer i din markedsføring, er det med til at adskille dig fra konkurrenterne. Animationer kan skabe øget engagement i dine kampagner og styrke din brandværdi.

Som noget nyt, laver CreateLab også animationer i SVG-formatet. Dette giver en masse fordele på din hjemmeside.

og hør mere om alle mulighederne

Motion graphics

Vi skaber spændende indhold, der formidler dit budskab effektivt og tydeligt

Har du brug for flere visninger på dine Facebook og Instagram kam­pag­ner, og savner du en ny og mere spændende måde at præsentere dine produkter på? Hos CreateLab kan vi hjælpe dig med at skabe nyt spændende indhold, der får dit budskab tydeligt ud, og sætter gang i dit salg.

Ring og lade os tage en helt uforpligtende snak om alle de spændende muligheder. Vi vil elske at arbejde sammen med dig.

og hør mere om alle mulighederne

Mangler du
et skarpt tilbud

på markedsføring, hjemmeside og indhold?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spæn­dende projekt. Skriv en kort besked med dine kontakt­info her, så ringer vi dig op når det passer dig. Vi glæder os til at tage en ufor­pligtende snak med dig om din markedsføring.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.