Fritidskajakker.dk

Webshop, foto, video og online markedsføring

Fritidskajakker.dk

Webshop med salg af udstyr og events samt udlejning af kajakker

Oplevelser, sjov og motion på vandet

Fritidskajakker tilbyder kajakture, kajakkurser og events på vandet, hvor deltagerne kan sejle i kajak eller kano, padle på SUP boards eller cykle med en vandcykel.

Fritidskajakker sælger også kajakker, kanoer, SUP boards, vandcykler, pagajer, svømmveste, handsker, sko, bluser, bukser, splashtops, longjohns og andet kajak og SUP udstyr.

Fritidskajakkers aktiviteter og produkter henvender sig til et bredt publikum af børn, teenagere og voksne, heriblandt også seniorer – der alle gerne vil have oplevelser, sjov og motion på vandet.

kajaktur til sæler ved Avnø

Opgaven

Stor dansk webshop,  indhold og markedsføring

Fritidskajakker.dk havde en mindre begrænset webshop uden mulighed for udvikling af nye forretningsområder.

Opgaven lyder på udvikling af en flot ny stor brugervenligt webshop. Webshoppen skal have integreret kalender med salg af events. Disse skal kunne bookes i kalenderen og betales direkte i webshop betalingsmodul. Webshop skal også indeholde udlejningsmodul, med muligh for bookning af kajakker i Danmark på timebasis.

CreateLab skal løfte opgaven fra design til programmering af færdig webshop samt udvikling af importmodul til produktkategorier. Vi har samtidig leveret foto og video til en del af løsningen.

 

Fiskeri fra Hobie kajak

Løsning

Brugervenlig webshop til outdoor interesserede

CreateLab udviklede en ny flot webshop til fritidskajakker.dk, baseret på WordPress og WooCommerce. Løsningen blev udviklet med fokus på brugervenlighed, både for kunden og for firmaet bag, som skal kunne håndtere mange varegrupper på en nem og overskuelig måde. Fritidskajakker har i dag en af danmarks flotteste webshops inden for området og er fuldstændig selvkørende på administration af løsningen.