LINDA CHRISTENSEN

Visuel identitet, website, SEO, indhold og markedsføring

<

Tilbage til oversigt

Linda
Christensen

Statsautoriseret fodterapeut

Linda Christensen Statsautoriseret Fodterapi har åbnet ny moderne klinik på Niels Juelsgade 6, i centrum af Køge. Med mere end 30 års erfaring indenfor sundhedssektoren, tilbyder klinikken høj faglighed med stor fokus på kunden og den individuelt tilrettede behandling.

Linda Christensen

Opgaven

Visuel identitet, hjemmeside, SEO, indhold og markedsføring

Linda Christensen Statsautoriseret Fodterapi etablerede ny klinik i Køge cetrum i slutningen af 2020. I en branche med hård konkurrence var det vigtigt at Klinikkens nye visuelle identitet blev moderne og professionel. Website og kommunikation skal flytte klinikken øverst i søgeresultaterne, for at sikre en stabil tilgang af nye kunder til forretningen.

Linda Christensen

Løsning

Større synlighed og stærkere branding

Linda Christensen ønskede en stærk digital tilstedeværelse og ledende placering i regionens søgeresultater. CreateLab har derfor udviklet et nyt website, med stor fokus på SEO. Virksomheden er i konkurrence med en lang rækkke etablerede Statsautoriserede klinikker i Køge kommune, og det var derfor vigtigt for Linda Christensen at opnå en placering  i toppen af søgeresultaterne på en række vigtige keywords. Ved at opnå en større synlighed overfor målgruppen, både på Google og på Sociale medier, har virksomheden etableret et stabil kundetilgang og effektiv branding i lokalområdet.

LINDA CHRISTENSEN

STATSAUTORISERET FODTERAPEUT

Må vi
hjælpe dig

med din markedsføring?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spændende projekt. Skriv en kort besked med dine kontaktinfo her. Så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig om muligheder og priser.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.