Marketing

Invester dine penge fornuftigt

Marketing- eller markedsføring er en betegnelse for alle de aktiviteter, du foretager dig for at fremme salg af dine produkter og- eller serviceydelser i din virksomhed.

Det kan være svært at sætte sig ind i de mange komplekse marketingdiscipliner når man samtidig skal have fokus på at vedligeholde sin forretning. Mange vælger at kigge mod Facebook, Instagram og Google Ads, hvor det er relativt nemt at få sit budskab ud. Men bruges disse markedsføringskanaler som de eneste kommunikationskanaler, kan du ende med at skulle bruge rigtig mange penge på at tiltrække nye kunder.

Ønsker du at få mest muligt ud af din marketing investering, kan vi hjælpe dig med at lægge den rigtige strategi. Selvom du ønsker at starte forsigtigt ud, er det vigtigt at du tager de rigtige beslutninger, så du får mest ud af din investering. Ring og lad os tage en uforpligtende snak om din markedsføring.

CreateLab hjælper dig godt i gang med din forretning

Marketing
strategien

Kompasset der viser dig vej

Hvem er dine kunder? Hvordan får du dem i tale, og hvordan markeds­føre du bedst dine produkter? Dette er bare nogle af mange vig­tige spørgs­mål der skal tages stilling til i en marketing­strategi. Din marketing­strategi er et kompas der skal vise dig vejen til dine mål.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med strategi­arbejdet, så vil vi meget gerne hjælpe dig.

Kompasnål
Forskellige kommunikationsformer

Din hjemmeside
er meget mere

end et digitalt visitkort

Tager du din markedsføring seriøst, er en professionel hjemmeside med et gennemtænkt hjemmesidedesign en del af din strategi. Din hjemmeside kan opbygges som et effektivt værktøj til at tiltrække besøgende og konvertere dem til kunder i din forretning.

Vi hjælper dig med at udvikle en hjemmeside der kan binde din markedsføring sammen og skaffe dig den nødvendige eksponering. Professionelt mobilvenligt hjemmesidedesign, SEO, kampagnesider, A-B tests, pixels, tracking og måling er bare nogle af de mange muligheder vi kan hjælpe med.

Du kan læse mere om marketing og hjemmesider her på denne side, og på siden hjemmesider. Du kan også finde meget mere information om emnet i vores blog.

og hør mere om alle mulighederne

SEO

skyd din forretning godt i gang

SEO er en forkortelse for Search Engine Opti­mization, og betyder søge­maskine­optimering. SEO består bl.a. af en række tekniske opti­meringer af dit indhold og hjemme­sidekode, men også grundigt arbejde med dit hjemme­sidedesign og med dine tekster, samt billede, grafik og video­indhold. En af de vigtigste parametre i SEO er løbende at skabe relevant og spæn­dende indhold. En blog på din hjemme­side kan derfor være en vigtig tilføjelse der på sigt kan flytte dig foran de nærmeste konkur­renter.

Hos CreateLab starter SEO arbejdet når plan­lægningen af din nye hjemme­side går i gang. Vi udarbejder søgeords- og konkurrent­analyser der sammen danner et vigtigt grundlag for valg og opbygning af sider og indhold. Du får vej­ledning om at skrive opti­merede tekster, og vi rådgiver dig om vigtige fokus­områder og funk­tionalitet der kan forbedre din placering i søge­resultaterne.

Vi opbygger din hjemme­side så den overholder Googles store regelsæt, og når dit indhold er tilføjet, beriger vi sider og elementer med vigtige metadata. Når hjemmesiden er klar til at gå i luften, installere vi de rigtige sikkerhedscertifikater, og sikre vi at din hjemmeside registreres hos Google.

Skyd din forretning godt i gang

Analyse
og optimering

Brug tallene til at nå dine mål

Når du skal udvikle og optimere din markedsføring, er det vigtigt at du sætter nogle klare mål. Hvad vil du opnå og hvordan vil du nå derhen? En af de helt store fordele ved online markedsføring er at du kan indsamle nøjagtig data på de aktiviteter du sætter i gang. Den opsamlede data kan vise dig hvad du skal fokusere på og hvordan du skal justere dine aktiviteter, så din markedsføring giver det optimale afkast.

Vi hjælper dig med at få sat Google Analytics rigtigt op så du kan måle på din hjemmesides ydeevne, og på dine opsatte mål. I administrator panelet på din hjemmeside, giver vi dig det nødvendige overblik, og i samarbejde med dig, opbygger vi de nødvendige rapporter, så du får nem adgang til dine marketingdata.

og hør mere om mulighederne

Facebook ikon

Facebook
annoncering

få optimal udbytte af din investering

Facebook er ikke til at komme uden­om når det gælder din markeds­føring. Med en Facebook virk­som­heds­profil får du mulighed for at kom­mu­nikere direkte med din mål­gruppe. Du får ad­gang til en lang række avan­cerede værk­tøjer der bl.a. hjælper dig med at finde kun­der, præ­sen­tere dine pro­dukter og ser­vices, og lø­bende måle og jus­tere din annon­cering.

Vi har stor erfaring i at bruge Face­book som et effek­tivt mar­keds­førings­værktøj. Vi bin­der din Face­book mar­keds­føring tæt sam­men med dine andre mar­keting­aktiviteter så du får det opti­male ud af din inves­tering i nye kunder. Kon­takt os i dag så vi kan hjælpe dig med at komme rigtigt i gang.

Google Ads Logo

Google Ads

Opsætning og løbende optimering gør hele forskellen

Google tilbyder forskellige muligheder for annoncering på deres platforme. Search er den mest populære og giver dig mulighed for at få vist dit hjemmeside link sammen med en kort tekst øverst eller nederst på første side i en Google søgning. Når en bruger klikker på dit annoncelink, betaler du et beløb. Prisen for at sende en bruger videre til dit website, afhænger af hvor stor konkurrencen er på de søgeord du ønsker at konkurrere på. Denne type annoncering går under forkortelsen PPC (pay per click).

Har du ikke prøvet Google Search annoncering før, så sæt dig rigtig godt ind i værktøjer og metoder før du går i gang. Vil du gerne udnytte denne spændende mulighed til at skaffe flere kunder, men ikke har den nødvendige tid til at sætte dig ind i metoden, så kan vi hjælpe dig.

Må vi
hjælpe dig

med at skabe resultater?

Skriv en kort besked med dine kontakt­info her, så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til en ufor­pligtende snak med dig, omkring de mange muligheder.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.