SUNDFODTERAPI

Visuel identitet, website, SEO, indhold og markedsføring

Sundfodterapi

Statsautoriseret fodterapeut

Sundfodterapi er en nystartet stats­autori­seret klinik for fodterapi i Roskilde. Klinikken ligger på Algade 15V, lige ved gågaden og med gode par­kerings­mulig­heder ved Sankt Ols Stræde. Klinikken er god­kendt og løbende kon­trolleret af sund­heds­styrelsen.

Behandling af patient

Opgaven

Visuel identitet, hjemmeside SEO, indhold og markedsføring

Sundfodterapi var i gang med at etablere klinik og forretning i Roskilde, og var fra start i konkurrence med mere end tyve fungerende Statsautoriserede fodterapeuter i byen. Det var vigtigt at der fra start blev skabt opmærksomhed om klinikkens service og produkter, både digitalt og i trykte medier, så målgruppen blev bekendt med Sundfodterapi.

Sundfodterapi havde et ønske om at få udviklet et søgemaskineoptimeret professionelt website, som hurtigt kunne få en god placering i søgeresultaterne og skabe organisk kundetilgang. Som nystartet virksomhed havde Sundfodterapi brug for hjælp til udvikling af visuel identitet, samt udvikling af indhold til website og markedsføring.

Løsning

Høj faglighed og fokus på kundeoplevelsen

Vi har skabt en visuel identitet til klinikken der sikrer en profes­sionel og ensrettet kom­muni­kation på tværs af digitale og trykte medier. Med billeder, video og virtual tours introduceres mål­gruppen til en pro­fessio­nel klinik med fokus på høj faglighed, tryghed og god atmosfære.

Hjemmesiden er udviklet med stor fokus på SEO, og klinikken er placeret i toppen af søge­resul­taterne på de vigtigste søgeord, hvilket har betydet en solid organisk tilgang af kunder.

Den faglige information på siderne suppleres med animerede banner for at skabe en mere interessant oplevelse.

På indholdssiden hjælper vi Sundfodterapi med at skabe billeder, video- og små ani­ma­tions­film der bl.a. bruges til markeds­føring på de sociale medier.

Må vi
hjælpe dig

med din markedsføring?

Vi vil rigtig gerne sparre med dig om dit spæn­dende projekt. Skriv en kort besked med dine kontakt­info her. Så tager vi hurtigt kontakt til dig.  Vi glæder os til at tage en ufor­pligtende snak med dig om mulig­heder og priser.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.